Сделка информира – J.Crew, Club Monaco, Stuart Weitzman

Виждам един тон фантастични оферти – може да се опитам да направя оферта за няколко от тях, но ако не, няколко неща, които трябва да отбележа :
J.Crew използва 30% отстъпка от каквото и да е плюс безплатна доставка без минимум – разходите са по -ниски от подобната продажба на J.Crew Decenm, която закръглихме преди няколко години. Изберете цветове на полата с молив №2, стигнете до $ 20 (!)-$ 77, изберете Colors of the Minnie, стигат до $ 49, както и голяма част от кашмира на колекцията се свежда до под 150 долара. Обърнете внимание, че J.Crew Factory е с 50% отстъпка от каквото и да е.
Посочвах да закръгля продажбата на Стюарт Вайцман, като се има предвид, че я видях няколко дни назад – фантастичен избор за неща, които обикновено не се продават. (Проверете избора на Nordstrom на обувките Weitzman в продажба, тъй като разходите често са много по -добри там (като това над багажника на коляното, маркирано до 40% отстъпка, на снимката); Neiman Marcus също има доста фантастичен избор на обувки Weitzman (с допълнителни 20% Изключено днес също).)
Kate Spade също използва 25% отстъпка от продажба с код Coyzuup (завършва 12/14).
И накрая, току -що се случих да забележа това: Продажбата на Club Monaco се продава – допълнителни 30% отстъпка от продажба, както и допълнителни 40% отстъпка от разрешение с код Saleonsale.

Не съм правил пълно проучване на магазините – дами, виждате ли някакъв вид забележителни оферти идеални сега?

От сайтове, които обичаме

Не се пенсионира, както и не се омъжи: Том Брейди, както и Gisele Bunchenpopdust

7 есен 2022 Тендки в стил. Добре облечен живот

Дневник на облеклото, 8.10.22. Ивицата

Захранван от Pubexchange

Leave a Reply

Your email address will not be published.