Това е нова година

, това е новата година. Можете ли да повярвате, че е 2020 !! Преди няколко дни се сбогувахме с едно десетилетие и започнахме друго. Невероятно е как лети времето. Време е да планирате и стартирате новото десетилетие със стил.
Първо, нека размишляваме малко за последното десетилетие. Толкова много се е случило през последното десетилетие от завършването на училище за медицински сестри до превключване на специалности и получаване на MBA, сключване на брак с най -добрия си приятел, преживявайки да бъда майка за първи път, преминавайки през загуба на бременност и посрещайки нашето бебе на дъгата Нова. Животът е имал своите нагоре и падения, но UPS винаги триумфира. Също така през изминалото десетилетие започнах да правя блогове небрежно като хоби и днес тя се разраства на компания, която не би се случила без цялата ви подкрепа и за това казвам голямо благодаря на всички, които са били там от първия ден и тези, които се присъединиха по пътя. За да четете това, наистина ви оценявам !!!
Какво носим:
Моята рокля: Росарио тук, обувки (тук, приятелски настроени тук/тук)
Костюмът на Hubby тук/тук, вратовръзка, риза
Облеклото на Нова през IlovePlum: Ето, обувки, чорапогащи, лък: Лу Лу и компания
Облекло на Нолан: Блейзър, панталони, обувки Zara (стари), риза, вратовръзка

< >

Ако прочетете последната ми публикация за 2019 г. в Instagram, вероятно можете да разберете защо започнах първата си публикация от 2020 г. със семейни снимки. Семейството е всичко за мен. Ако едно нещо, което продължавам да уча, е, че прекарването на време със семейството и любовта бие всичко. Благодаря на всички, че сте част от нашето пътуване. Според моята анкета и анализ на ангажираността в Instagram, семейните ми съобщения са едно от съобщенията, които резонират мнозина с вас. Радвам се да споделя много повече семейство, майчинство, мода, чар и всичко между тях.
Приветствам всички вас мнения. Моля, уведомете ме какво съдържание искате да видите много повече в блога. В момента работя върху едно от най -търсените съдържания, което е моят следродилен фитнес и моят режим на чар. Тази година ще бъде и годината, в която виждате много повече видеоклипове в моя канал в YouTube … накрая !!! Честно казано, исках да публикувам много повече видеоклипове в YouTube, но тъй като исках това да е идеално за вас, момчета, това никога не се е случвало. Това е нова година; Така че тази година забравете съвършенството. Както думата ми от 2020 г. казва: „Вземете действия“. Взимам действия във всички приема и това включва донесете много по -несъвършено видео. Ей, животът не е перфектен; Така че защо трябва да бъде всичко перфектно, нали!

Не забравяйте да се абонирате за моя YouTube Chanel и следвайте в Instagram/история или ежедневно надникнете в моя не толкова идеален живот.
До следващата, като имам фантастична година. Наздраве за невероятна и забавна 2020 !!!!

Може да се насладите и на:

Идеалният комплект от две части, който да се носи сега

Какво да носите, докато сте навън това лято …

Най -доброто и най -чисто облекло за сватба

Как да носите дънки това лято

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Leave a Reply

Your email address will not be published.