Пролетната задължителна рокля: Abstraction maxi

Има нещо за ярки и смели рокли за пролетта, което носи радост. Тази пролет трябва да има макси рокля за абстракция на макси олицетворява красотата и изяществото, а абстрактните плисирани цветове показват цветове „трябва да имат“ за пролетни рокли. От детайла на кръстосаната каишка до плисирания силует, роклята е такса за шоу, което вероятно е затова не бих могъл да го погледна от него, когато го видях онлайн … определено задължително!
Имах късмета да получа моята пролетна задължителна рокля: Abstraction Maxi, когато се продаде преди седмици. Това със сигурност е една от любимите ми пролетни рокли. Смятам да го нося по време на Великден, както беше показано по -рано в моя Instagram. Тази рокля ще бъде страхотна за пролетните дипломи, великденски или сватбени събития и можете да се обличате на токчета или небрежно в апартаменти. Ще опаковам тази рокля за следващото си бягство с някои забележителни апартаменти. Завърших външния вид с „it bag“, жълти обеци, за да комплиментирам роклята и сламената шапка за забавление.
С наближаването на Великден има толкова много рокли, които можете да закупите, за да празнувате със семейството си на закрито и по -късно. Внимавайте за забавни, ярки и цветни рокли, за да развеселите сегашното ви настроение. Наскоро вдигнах тази рокля с ръкав с флорален принт от H&M и в момента гледам тази макси рокля … обичам изрязания и синьо и бял цвят микс, сдвоен с тези много обеци.
Какво нося: Пролетна задължителна рокля за абстракция
Рокля (в размер xs тук, обичам това тук/тук) // чанта (тук, или това тук също обичам това тук) // шапка (тук) // обувки (тук, обичам това тук) // обеци (тук, много много Още тук/тук)

< >

Пазарувайте пролет-мост има рокли

< >

Може да се насладите и на:

Как да изглеждате елегантни, но удобни

Как да носите дънки това лято

Гардероба Основи, които трябва да имате сега

Какво да облека, за да работи тази есен …

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Leave a Reply

Your email address will not be published.