Как да опаковате чанта Weekender

точно как да опаковате чанта Weekender
28/04/2020, публикуван от Alanic Global
Пролетта е точно тук, което означава, че е време да изпълните всичките си планове за забавните пътувания през уикенда. Поставени отзад като пътищата, докато търсещите опит обичат да пътуват до различна надморска височина. Независимо от това къде искате да прекарате уикенда си, има конкретни правила, които изисквате да се съобразите, за да направите пътуването си удобно, както и приятно.

В интерес на истината един от изтъкнатите производители на чанти на пазара излезе с уникална колекция от стилни, както и практически чанти, които струват инвестициите. От друга страна, нека да разберем за правилата за опаковане на чантата Weekender.
Използвайте торбичка за бельо
Ако го правите очарователен уикенд или просто носите допълнителен сутиен, не искате тези продукти случайно да бъдат подложени, докато пътувате. Ето защо торбичката идва особено полезна. Всеки тип торбичка, която може да оформя вашето бельо, включително козметични торбички. Уверете се, че е цип, както и ще се оправите.

Донесете по -малки чанти
Многократна употреба, сгъваеми по -малки чанти могат наистина да добавят удобство към вашето пътуване. Например, ако отивате в планината или на плажа за деня, можете да запазите всичките си продукти за дневни времена в по -малката чанта, за да можете да оставите своя Weekender в хотела. Можете дори да използвате тази по -малка чанта и като чанта за пране.
Използвайте малки контейнери за тоалетни принадлежности
Освен ако не е слънцезащитен крем, често няма изискване да носите пълни бутилки за вода за уста, както и крем за кожа. Инвестирайте в малки, рециклируеми пластмасови бутилки, както и прехвърлете основите си в тях. Етикетирайте всеки от тях, за да не грешите вашите елементи.

Alanic Worldwide · Точно как да опаковате чанта Weekender

Завъртете облеклото си заедно
Разбирате дрехите, които носите – особено облеклото, до което достигате още веднъж, както и отново. Най -вероятно сте хвърлили облекло или две като това за вашето пътуване. Защо да не опаковате тези продукти заедно? За да направите това, превъртете ги в един.
Отделете обувките си
Когато опаковате маратонките, обувките или токчетата си, искате да сте сигурни, че те имат собствена чанта. Можете дори да сложите пластмасови торбички за хранителни стоки, ако не забравите да си купите чанта за обувки преди време. Паякът не само ги пречи да прехвърлят миризма, но и ги избягва да прехвърлят мръсотия в дрехите ви, както и тоалетни принадлежности.
Ако искате да изненадате клиентите си с уникална колекция от стилни чанти, не забравяйте да се свържете с един от изтъкнатите производител на чанти и дрехи в индустрията. Всичко, което изисквате да направите, е да разгледате с огромната колекция от дрехи, да изберете необходимите парчета, както и да посочите необходимостта от задълбочеността на екипа за подпомагане.

Етикети:
Производители на чанти
Производители на чанти САЩ
доставчици на дрехи на едро
дистрибутори на дрехи
Производител на дрехи САЩ
Облекло търговци на едро САЩ
Производители на чанти

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.