Foxdown Tees – Вашата доза саркастични дизайни

Foxdown Tees
Дръжте се за вашите дупета – Foxdown Tees официално стартира новата си марка този месец и е готова да сподели своите зловещи дизайни с всеки, който има пари.
Магазинът се отвори, когато Illustrator и дизайнер Ронан Линам искаше да се потопи в ризи за продажба онлайн, но искаше място, което не беше затрупано със 100 милиона д -р Кой проектира. Така Foxdown Tees е създаден. Вземайки вдъхновение пред страхотните майстори на ризата като Гленц или Алед Люис, Foxdown Tees има за цел да създаде остри дизайни с рапично остроумие и запалено око за качество.
Марката е основана на идеята, че добрите дизайни продават ризи, а добрите дизайни идват от добра рисунка. Поради това те непрекъснато споделят готини начини да покажат своите дизайни, като например как се правят. Можете да разгледате целия процес, да започнете да завършите, на един от най -новите им дизайни „супер нипи“ в ефектна GIF форма по -долу. Ура за технологията.
Super Nippiesfoxdown Tees е базиран в САЩ, но се доставя по целия свят и редовно актуализира техния магазин с нови дизайни. Цената за повечето ризи е 19,95 долара-една от най-добрите оферти там, тъй като всички тениски са меки американски облекло и предлагат солидна колекция от дълги ръкави, резервоари, качулки, щампи и други.
Така че, ако някога сте си помислили: „Ами по дяволите – просто седя тук и всичко, което искам, е риза със супермен еротично да излагат неговите супер нипи“, след това мажете бисквитите си, „защото мечтите се сбъдват! Пазарувайте цялата колекция на www.foxdowntees.com и добавете малко хумор на тениската към гардероба си.
Еволюционният катастрофатизъм Това е моят категоричен фаворит!
Властелинът на Cookiesfinger Holeha! Не очаквахте това, нали?
Soaker Squadforce Puttclown Hates Carnivali може да види този дизайн, който работи върху всякакви продукти; Има нещо в тъгата и горчивата тъга, което прави всичко толкова поетично и носталгично.
Вижте още актуализации от Foxdown Tees в Google+ и Pinterest

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published.