Tshirtstudio-Печат на тениски, направен лесно

Всички тук в тениската фабрика сме пристрастени към индивидуализирани тениски, мисля, че вече знаете това. Ако трябваше да избирам между получаване на произволна тениска или да я отпечатам със собствена графика или съобщение, аз абсолютно бих избрал последното. Може би е така, защото ние сме в тази услуга и не можем да се въздържаме да добавим лично докосване към това парче дрехи, но съм сигурен, че всички имат желание да участват в това специално участие в това, което носят.
И тук се чудех къде хората, които нямат някакви знания за печат, могат да отидат и да направят нещо лесно, без дори да се налага да напускат дома си. Може би нямате магазин за печат близо до вас, така че потърсих няколко готини сайтове, които са специализирани в печат на тениски, това няма да повлияе на бюджета по тежък начин.
Днес лесно мога да ви препоръчам tshirtstudio.com за персонализиране на вашите тениски или други подаръци като чаши, възглавници, каботажници, кърпи (и списъкът продължава). Освен всички продукти, които бихте могли да персонализирате лесната част, е тази, която е много от решаващо значение за клиента-онлайн дизайнерски преглед на вашия потребителски продукт. Онлайн софтуерът за дизайн използва висококачествени снимки на тениски. Текстът и изображенията, които се качват от посетителите, вече са незабавно формовани, за да се поберат точно с гънките и вълни на изображението на тениската, като се използва разумно представяне на готовата дреха.
Тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска с тениска, която тениска, те тениска с тениска, но те се основават на светкавици или приставки. Това намалява тяхната функция и наличност при остаряли браузъри, често изискващи досадни актуализации и изтегляния за работа и често са безполезни за мобилни устройства. Липсва им анти-усвояване, което води до ужасни назъбени ръбове и използват не фотографско засенчване и цвят. Системата Tshirtstudio работи във всеки браузър, способен да показва изображение (всички тях). Визуално разликата е, че други усъвършенствани опции предлагат виртуална 3D „представяне“ на отпечатана тениска (като нещо, което вие “виждате в игра), докато сега използват нещо, което изглежда по-близо до снимка на истински отпечатан t -shirt.
Можете да видите сами и по -долу можете да намерите собствени индивидуализирани продукти – целият процес ми отне по -малко от 5 минути. Много лесно да се ориентирате и го намерих толкова забавно, че прекарах поне още половин час, играейки с всички опции.
Персонализирана мишка Padsign вашата собствена тениска-Редакторът все още не е намерил технология, която отпечатва снимки и сложни изображения върху тъмни цветове на приемлив стандарт, но изпробват различни процеси, така че да се надяваме, че това ще бъде и на разположение.
Можете също да избирате от техните дизайни на тениски, но мисля, че редакторът на дизайна е техният силен костюм, който забелязах, че е потвърден от отзивите, които показват под всеки продукт. Така че не приемайте думата ми за това, вижте сами.
Facebook и Twitter за www.tshirtstudio.com

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published.