Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Също така туитираме, ако чуем за страхотна продажба с нашата емисия Corporettedeals Twitter.) Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, както и в Instagram или от нашата RSS емисия.
Lucky ви казва как точно да наценявате дизайнерски фалшив.
Racked съобщава, че Net-a-Porter, както и YOOX се сливат.
Byrdie ви запознава със сделката с йога метода.
Newswhistle разговаря с Ann Lawrence of Pink51, нов на интернет пазара, който има за цел да засили услугите, ръководени от жени/жени, като дава възможност на купувачите да ги открият на едно място. (Те също даряват 10% от приходите си на „благотворителни организации, които насърчават момичетата, както и икономическият напредък на жените, както и успеха на лидерството.“)
Wall Street Journal съобщава за нов уебсайт, Inhersight, който събира информация за това как точно компаниите подкрепят жените служители. Досега хората са влезли в няколко хиляди резултата.
Guardian декларира (в действие на скорошно проучване): „Не е много повече време, когато жените искат, това е много повече сила“ (въпреки че публикацията върви по -дълбоко от това).
Над законодателството коментира не толкова забавната шега на имейл на Weil Gotshal не толкова забавна априлска шега (и евентуалното извинение на фирмата за това). Освен че говори за офис шеги, силният курсивен персонал наистина излезе всичко (е, всичко това?) За шегата на деня на априлските си глупаци (NSFW).
Vanity Fair разглежда окупацията на адвоката на наказателната защита Джудит Кларк.
ScoopWhoop описва битката между Instagram, както и Rupi Kaur, художник, както и студент от Университета в Ватерло (Канада). Очевидно няколко области на менструалната кръв са обидни, тъй като нейните снимки (част от проект за институция) продължиха да се свалят. Джесика Валенти от Guardian заявява, че това е още един случай на социална мрежа, балкиране на естествените елементи на женските тела (кърмене и т.н.), когато се появяват на снимки, които не са представени за забавление на мъжете.
Ето твоя смях на седмицата, от Джими Фалън, както и от Хелън Мирън.

Наскоро на Corporettemoms …
Говорихме за организиране на всички тези снимки на домакинството.
Кат сподели някои снимки за мами, както и за не-мами.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте мама или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.